Acasa Despre noi Contact

www.nuntaorganizata.ro

Foto si Video la Nunta

Fotografiile de nunta

 

 

Momentele importante din viata noastra trebuie sarbatorite mereu cu ceva special, iesit din comun, pentru a ne aduce pentru totdeauna aminte de ele; iar cea mai buna modalitate de a putea retrai clipele magice ale nuntii sunt fotografiile si clipurile video. Acestea, nu doar ca ne vor retrezi acele emotii minunate pe care le-am simtit in ziua respectiva, dar sunt si o modalitate exceptionala de a ne impartasi fericirea atat cu cei ce vor fi prezenti cat si cu cei care, din anumite motive, nu au putut participa la nunta noastra.

 

 
Cand si cum se organizeaza sedinte foto de nunta? Atunci cand se gandesc la fotografiile si clipurile video de nunta, cele mai multe cupluri isi imagineaza ziua efectiva a nuntii. Trebuie sa ne amintim, insa, ca aceste fotografii speciale se vor putea efectua atat inainte de nunta, la o sedinta foto numita “sedinta foto de logodna” cat si dupa ce petrecerea s-a terminat, la o sesiune “Trash the Dress”. Oricum, aceste sedinte trebuie sa fie intotdeauna in concordanta cu personalitatea voastra, si trebuie sa fie organizate asa cum v-ati imaginat dintotdeauna. Bineinteles, in aceasta organizare vor lua parte participantii principali ai sedintei foto, mireasa, mirele si fotograful.

 

 
In ceea ce priveste, mai pe larg, sesiunile de fotografiere si clipurile video, va trebui sa acordati o atentie sporita mai multor factori. Care sunt acesti factori?

 

 
In primul si primul rand, alegeti un fotograf profesionist sau o firma specializata.
Va recomand sa nu apelati la prieteni, vecini ori cunostinte doar pentru ca acestia detin o camera foto profesionista. Un aparat bun este, desigur, necesar, insa pe langa acesta, un adevarat profesionist va sti cum sa capteze lumina intr-un fel in care sa va avantajeze si sa ofere memento-uri de exceptie. Totodata, fotografiile de obicei sunt prelucrate in diferite programe pentru a inlatura orice element nepotrivit sau inestetic; de aceea trebuie sa apelati la un fotograf adevarat care va sti cum sa prelucreze fotografiile in asa fel incat acestea sa isi pastreze aspectul natural. Pe langa toate acestea, sa nu uitam ca un adevarat profesionist este mereu la curent cu cele mai tari tendinte!
In al doilea rand, in ceea ce priveste videoclipurile de nunta, aveti o multime de optiuni.

 

 

 

Filmarea nuntii si clipuri video la nunta

 

 

In zilele noastre, cuplurile moderne opteaza pentru:

 

  • un clip de logodna (pe care apoi il posteaza pe site-ul nuntii pentru a anunta nunta)
  • un videoclip mai scurt de nunta, care va constitui un moment emotionant in cadrul petrecerii (multe persoane opteaza aici pentru un slideshow alcatuit fie din poze din copilarie, fie din pozele personale efectuate de la inceputul relatiei si pana la nunta)
  • filmarea efectiva a nuntii, bineinteles (care poate fi comandat in mai multe exemplare pentru a fi oferite in dar parintilor, nasilor, celor care nu au putut participa etc.)
  • un videoclip efectuat in cadrul sedintei “Trash the Dress”.

 

 

Concluzia este ca indiferent pentru ce fel de sedinta foto ori filmari ati opta, este foarte important sa le adaptati personalitatii voastre si temei nuntii. Cu siguranta, puteti analiza cele mai noi tendinte in materie de fotografii si clipuri video de nunta in revistele cu nunti, pe diverse site-uri cu nunti ori intrebandu-va prietenii, dar nu ezitati sa consultati in primul rand profesionistii. In acest fel va asigurati ca veti fi pe deplin multumiti de rezultatele finale si nu veti regreta alegerea facuta.
Depinde doar de voi, posibilitatile sunt interminabile…