Acasa Despre noi Contact

www.nuntaorganizata.ro

Muzica la Nunta – Formatie sau DJ?

Formatie sau DJ?

Cu fiecare zi ce trece constatati ca nunta voastra e tot mai aproape iar voi nu ati luat inca o decizie in ceea ce priveste asigurarea distractiei la petrecere. Va intelegem, in fond este o alegere destul de dificila, mai ales luand in considerare ca orice cuplu isi doreste ca invitatii lor sa se distreze cum nu s-au mai distrat la nici o nunta. Un element important in mentinerea bunei dispozitii la nunta este muzica care poate fi asigurata fie de catre o formatie ori de un DJ. Intrebarea este, insa, pentru care dintre acestia ar fi mai bine sa optati?

Puteti opta pentru oricare dintre acestea sau chiar pentru ambele, in functie de tema nuntii voastre, de personalitate si in functie de bugetul pe care doriti sa-l alocati.

Sa incepem, deci, cu primul factor decisiv, tema nuntii.

  •  – In cele mai multe cazuri se vor potrivi ambii la nunta voastra, dar daca ati optat pentru o nunta in stil vintage, o formatie (ori o mini orchestra) se va potrivi extrem de bine.

  •  – Pe de alta parte, daca nunta va fi organizata intr-un stil retro disco, va recomand sa alegeti un DJ. Daca alegeti DJ-ul fiti, insa, foarte atenti la stilul lui. Bineinteles, cei mai multi dintre ei vor accepta o lista de melodii preferate de voi, totusi exista si unii DJ care au propriul repertoriu si nu sunt dispusi sa se abata de la el. Pentru a alege DJ-ul potrivit, ar fi foarte bine sa organizati o iesire in oras (cu domnisoarele si cavalerii de onoare) pentru a-l vedea “in actiune”, in locul in care acesta lucreaza de obicei. Pe de alta parte, daca DJ-ul pe care ati pus ochii nu lucreaza decat la nunti, incercati sa stati de vorba cu persoane care au apelat inainte la serviciile lui.

 

 In ceea ce priveste personalitatile voastre, daca acestea se aseamana sunteti norocosi pentru ca veti putea face o alegere intre o formatie ori un DJ, fara prea multe batai de cap.

  •  – Daca stiti despre voi ca sunteti petrecareti, daca v-ati cunoscut intr-un club, daca toti prietenii va stiu ca fiind sufletele oricarui party reusit, optati pentru un DJ.

  •  – In cazul in care sunteti, dimpotriva, caracterizati de eleganta, gratie si meticulozitate, alegeti fie o orchestra ori o formatie live. Cele mai multe formatii existente va vor putea oferi un spectacol minunat, alcatuit din melodiile preferate ale diverselor generatii care vor lua parte la nunta voastra.

  •  – In cazul in care aveti personalitati diferite, puteti ajunge cu usurinta la un compromis apeland atat la un DJ cat si la o formatie.

 

 Ultimul, dar nu mai putin important, aspect pe care va trebui sa-l luati in considerare este bugetul pe care l-ati stabilit pentru asigurarea distractiei la nunta. In ceea ce priveste acest element, trebuie sa stiti ca o formatie este de cele mai multe ori mai costisitoare decat un DJ (mai ales pentru ca este formata din mai multi membrii). Renumele formatiei ori al DJ-ului este inca un aspect care determina valoarea ei/lui. Totusi, daca nu aveti un buget prea flexibil nu va faceti griji, acest lucru nu inseamna ca nu veti putea apela la profesionisti. Inseamna doar ca s-ar putea sa fiti nevoiti sa cautati putin mai pe larg pentru a gasi formatia sau DJ-ul preferat.

In final, amintiti-va ca invitatii vostri participa la nunta voastra pentru a impartasi cu voi aceste momente importante, si se vor bucura pentru voi, indiferent daca muzica va fi asigurata de o formatie ori de un DJ.