Acasa Despre noi Contact

www.nuntaorganizata.ro

Unelte pentru organizarea nuntii

Unelte online pentru organizarea unei nunti perfecte

Planificarea unei nunti este o perioada stresanta si solicitanta pentru fiecare persoana implicata dar mai ales pentru mire si pentru mireasa. De cele mai multe ori socotelile se incurca, listele cu sarcini sunt ratacite sau elemente importante sunt trecute cu vederea, iar acestea sunt mici detalii care fac stresul si starea de neliniste sa sporeasca.

Cu siguranta ca acestea au fost gandurile creatorilor unor tool-uri speciale care sa ii ajute pe cei ce urmeaza a se casatori sa planifice mai simplu, mai rapid si bineinteles, cat mai compact, ziua cea mare ce urmeaza a avea loc in viata lor. Cu ajutorul acestor unelte speciale, despre care vom vorbi in cele ce urmeaza, toate datele si detaliile importante de care trebuie sa se tina cont in perioada organizarii nuntii sunt adunate intr-un singur loc, la-ndemana fiecaruia.

Avantajele uneltelor speciale pentru planificarea nuntii, gazduite de www.DoYou.ro, sunt urmatoarele: avem (si aveti) ocazia nu doar sa ne imaginam totul, de la lista invitatilor pana la amplasamentul meselor, ci si sa vizualizam toate aceste elemente. Aici, putem concepe liste felurite ce ne pot fi de folos, calcula bugete si asa mai departe, totul intr-un mod foarte simplu, colorat, logic si usor de inteles.

Daca inca nu v-am trezit interesul, haideti sa vedem care sunt aceste unelte speciale si ce putem face cu ajutorul lor.

Administrarea invitatilor.In aceasta categorie speciala se pot incropi liste cu invitatii la nunta, in dreptul fiecarei persoane putand fi adaugate detalii precum informatii referitoare la: din partea cui este invitatul respectiv, daca i-a fost trimisa sau nu invitatia si in ce format, daca participarea a fost confirmata sau nu, daca exista cerinte specifice si altele.

Planificarea bugetului. Toate cheltuielile ce trebuie facute in organizarea unei nunti sunt de ordinul zecilor, daca nu al sutelor, iar cu ajutorul acestei unelte nu numai ca se pot avea toate la un loc ci si se poate specifica cui ii revine sarcina achitarii elementului respectiv, care este data limita, etc. De asemenea, tot aici se alcatuieste un buget ipotetic, in care sa se incadreze cei care planifica, iar pe masura ce se introduc date despre cheltuielile efectuate si cele ramase, se poate vedea daca bugetul este deficitar sau nu.

Lista de sarcini. Simplu si usor. Aici se pot introduce toate activitatile ce trebuie intreprinse, persoana desemnata si insarcinata cu responsabilitatea respectiva, cu data limita si tot tacamul. Ce usurare pentru noi!

Organizarea meselor. Utilizand aceasta unealta se poate recrea in timp record exact aspectul pe care il va avea locatia nuntii prin faptul ca aici poti sa amplasezi ce mese vrei, cum vrei, chiar si detalii specifice cum ar fi ringul de dans, intrarea in sala, locul unde vor sta cei de la sonorizare si muzica – ai acces la miniaturi virtuale de mese de la 2 la 18 persoane, rotunde sau patrate, masa mirilor, etc. Simplu, ca o joaca de copil!

Programari. Un jurnal la care pot fi adaugate toate programarile voastre, cu detaliile lor cu tot. Astfel, dintr-o privire stii ce si cand ai de facut, cu cine si unde te intalnesti.

Doyou.ro este cel mai bun prieten al mirilor in ceea ce priveste planificarea zilei cele mari. Incercati si va asiguram ca nici macar o umbra de regret nu veti avea!